Åbningstider:

Tirsdag: 10.00 - 17.00 

Onsdag: 10.00 - 17.00

Åbent efter aftale: 

Ud over åbningstiderne har vi også åbent efter aftale. Kontant os på telefon 30808042 eller mail sofiebirkerod@furbysofie.dk for at bestille tid til et uforpligtende besøg, så svarer vi dig hurtigst muligt.

Om showroomet: 

Hos furbysofie tager vi med glæde imod dig i vores showroom i København, der er fyldt med lækre og unikke pelse og pelsaccessories. Vi ønsker, at pels skal være en naturlig del af din hverdagsgarderobe, da vi mener pels kan gøre dig endnu smukkere.

Showroomet ligger centralt placeret i hovestaden på Sølvgade 97, hvor der er god mulighed for parkering. I showroomet vil du kunne se, føle og prøve de pelsprodukter, du synes er noget særligt fra vores sortiment. Sofie vil hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til pels, skind eller et bestemt style. Hvis pelsen skal bruges til et bestemt sæt tøj, kan du medbringe dette til vores showroom og prøve det hele sammen for, at skabe et helstøbt outfit. På den måde finder du nemmere en pels, der passer perfekt til dig og din stil.

Hvis vi ikke har din størrelse i vores showroom, er det selvfølgelig muligt at bestille størrelsen hjem til dig uden købepligt. Vi ønsker at imødekomme dig med fleksibel og professionel service. Vi sætter en stor ære i din tilfredshed og vil gøre alt hvad vi kan for, at du kommer til at elske din pels eller pelsaccessory fra furbysofie. 

Vi ser meget frem til at møde dig i vores showroom i hjertet af København. Her vil vi vise dig, hvorfor vi elsker pels og forhåbentligt vil Sofie kunne dele denne passion med dig.  

 

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Toppen
ic-expand
ic-cross-line-top