Indkøbskurv
Close Alternative

Om furbysofie

furbysofie er en online webshop, der forhandler pelsvarer. Vi har fokus på høj kvalitet og flot design til rimelige priser. Fordi vi mener, at pels kan gøre dig endnu smukkere og gøre dit outfit unikt og personligt, ønsker vi, at pels skal være en naturlig del af din hverdagsgarderobe. 

Sofies passion for pels ligger nærmest i generne, da hun i familien er fjerde generation i pelsbranchen. Sofies oldefar startede med at have mink i baghaven og siden hen har minkgården vokset sig større og flere er kommet til.

Sofie startede furbysofie i 2014, fordi hun var træt af at pelse altid var konet. Vores pelse er ungdommelige og egnet til hverdagen. Mange af pelsene er syet af minkhaler, hvilket giver dem et mere råt look, som samtidig gør, at pelsene er til at betale. 

Sofie er vokset op på en minkgård på Fyn, så hun kender pelsens vej fra gård til butik – og ved, hvad der er værd at gå efter. furbysofie arbejder løbende på at finde nye flotte produkter og vil gøre alt for, at du bliver tilfreds med dit køb.

Sofie vil meget gerne møde dig i vores showroom på Christianshavn, København. Hun står til rådighed, hvis du har brug for personlig betjening til at vælge den helt rigtige pels til dig.